Takläggare Västerås

Hög kvalitet på material & hantverk

Tak i Västerås för dig med höga krav


Börjar det bli dags att lägga om taket eller söker du en entreprenör för att lägga tak vid nybygge? Varmt välkommen att anlita oss på Köpings bygg & smide när du söker en bra takläggare i Västerås.


Taket är den absolut viktigaste delen på ditt hus. Att det är tätt och välisolerat påverkar hur hela huset mår. Och det behöver inte vara så illa att taket läcker för att det ska vara dags för en takrenovering. Med bättre isolering och modernare takmaterial kan du spara många tusenlappar per år i uppvärmningskostnader om du har ett tak med äldre standard. 


Vi erbjuder takläggning med de flesta förekommande material och har utöver goda kunskaper inom snickeri och takläggning även kompetens inom byggnadsplåtslageri. Det betyder att du kan få allt från takläggning till montering av taksäkerhetsprodukter, plåtdetaljer kring skorsten, hängrännor med mera från ett och samma ställe.

Hello world
Hello world

Kostnadsfri takbesiktning


Vi erbjuder alltid en kostnadsfri takbesiktning för dig som behöver hjälp av en kunnig takläggare i Västerås. Du bokar tid för ett hembesök, vi kommer ut och tittar på takets skick och ger dig förslag på åtgärder och en tydlig offert där allt ingår. När du anlitar oss så får du alltid ett fast pris så att du vet exakt hur mycket renoveringen av ditt tak kommer att kosta.


Handlar det om ett nybygge? Varmt välkommen att anlita oss redan i projekteringsfasen så får du en detaljerad offert baserad på de specifikationer du har i ritningen.

Välj kvalitet när du väljer takläggare i Västerås


Att välja kvalitetsmaterial när man lägger tak lönar sig alltid. Att snåla på taket brukar tyvärr bli dyrt i längden. Vi arbetar alltid med material från välkända tillverkare som vi vet har produkter som är gjorda för att tåla svenskt klimat.


Oavsett om du vill ha ett tegeltak, betongtegel, plåt eller papp så finns det bra och hållbara alternativ. Vi anpassar alltid valet till dina önskemål och förutsättningarna hos ditt hus så att du får ett tak som är snyggt, tåligt och som håller tätt.


Men kvalitet är mer än bara ytskiktet. Det gäller också att tänka till kring underkonstruktionen så att taket får rätt isolering, luftspalt, försärkning om det finns behov av detta och rejäla material i råspont, läkt och tätskikt innan ytskiktet läggs på. Vår målsättning är att du ska få ett tak som håller i många årtionden framåt så att du bara kan tänka på att bo och trivas i ditt hus.

Fördelar med att anlita oss som din takläggare i Västerås


  • Hög kvalitet på både arbete & material
  • Vi arbetar enligt gällande byggnormer
  • Vana vid att arbeta med många olika tillverkares produkter
  • Både snickare och plåtslagare i vårt team
Hello world
Hello world

Övrigt snickeri


Då vi även tillhandahåller andra snickeritjänster utöver takläggning så kan vi bistå även vid andra former av renoveringar, om- och tillbyggnad. Kanske drömmer du om en större entré, en tillbyggnad för ett nytt badrum eller så behöver huset andra reparationer innan vi lägger på det nya taket. Varmt välkommen att anlita oss som snickare för jobbet. Självklart får du ROT-avdrag på alla renoveringstjänster.


Byggnadsplåtslagare för sista finishen


Som du hör på namnet så sysslar vi även med smide och plåtslageri. Det betyder att du kan få hjälp med allt från ett snyggt trappräcke till plåtdetaljer för taket som vindskivor, skorstensplåtar, takavvattning och mycket mer.Begär offert på takläggning & takrenovering i Västerås


Begär offert på takläggning eller takrenovering redan idag. Berätta vilken typ av tak du behöver hjälp med, ungefärlig yta och önskat takmaterial. Gäller det takrenovering på en befintlig byggnad så bokar vi in ett kostnadsfritt hembesök där vi utvärderar takets skick och behov av åtgärder. Gäller det ett nybygge så uppskattar vi ritningar så att vi kan se hur stort taket ska bli och hur det ska vara utformat. Vi återkommer med en tydlig offert där du ser exakt vad som ingår samt en tidsplan för jobbet. Välkommen till Köpings bygg & smide - en trygg takläggare i Västerås!