Takläggare Örebro

Takläggning & takrenovering

Specialist på tak i Örebro


Söker du en takläggare i Örebro som kan hjälpa dig med takrenovering eller att lägga taket vid nybygge? Välkommen att anlita oss på Köpings Bygg & Smide. Vi erbjuder heltäckande tjänster inom takläggning och erbjuder även byggnadsplåtslageri och montering av taksäkerhetsprodukter.


Välkommen att ta en titt på våra referenser och kontakta oss gärna för att få kostnadsfri offert på takläggning.

Hello world

Dags att renovera taket?

En takrenovering är ett stort jobb, men samtidigt en av de viktigaste åtgärder du kan göra för att skydda hela huset. Att låta det gå så långt att taket börjar läcka är ingen bra idé. Vi rekommenderar att du kontrollerar ditt tak varje år för att upptäcka slitage och skador i god tid. 


Åtgärdar man problem tidigt så är det lätt att undvika större skador på byggnaden. Och mindre åtgärder är förstås mindre kostsamma än att lägga om hela taket. Vi hjälper dig gärna även med mindre åtgärder, till exempel om ränndalar behöver förstärkas, om tegelpannor behöver bytas ut eller om en del av taket behöver förstärkas.


Om det ändå visar sig att hela taket behöver läggas om så är vi rätt man för jobbet. Vi har lång erfarenhet av takläggning och takrenovering på allt från fritidshus, villor och radhus till större hyreshus och industribyggnader. Vi anpassar materialen och metoderna till den byggnad vi har framför oss och är vana att arbeta med de flesta takmaterial och taktyper.


Är du osäker på hur det står till med ditt eget tak? Välkommen att boka en kostnadsfri takbesiktning. Vi kommer ut och kontrollerar status på ditt tak för att sedan ge dig offert på föreslagna åtgärder.

En takläggare i Örebro med fokus på kvalitet


Att lägga om taket är ett stort jobb och det är lätt att tänka att man gärna vill spara pengar på att välja den billigaste aktören. Vi vill dock vända på resonemanget och säga att du ska titta på vad du får för pengarna. Det lönar sig att tänka kvalitet när man ska renovera ett tak. Taket är husets mest utsatta del och därför är det mycket viktigt att jobbet görs ordentligt av kunniga hantverkare. Alldeles för ofta har vi själva fått hoppa in och rätta till slarvigt utförda jobb där beställaren har valt att anlita okunniga eller mindre nogräknade företag bara för att offerten har varit den billigaste.


Väljer du oss så får du istället hjälp av ett företag med goda referenser inom takläggning och vi lovar att du får tillgång till takläggare som vet hur ett tak ska utformas för att hålla i årtionden utan mer underhåll än att rengöra det från smuts och skräp med jämna mellanrum.


Vi arbetar dessutom med material av riktigt bra kvalitet då vi vet att det lönar sig. Den ringa prisskillnad som finns på olika takmaterial tjänas igen på att du får ett tak som håller längre och där tillverkaren erbjuder ordentliga materialgarantier. Några tusenlappar extra är väl investerade pengar om taket kan ligga ett eller ett par decennier längre än alternativet. Vi hjälper dig gärna i valet av takmaterial och vet vilka tillverkare som lever upp till kraven som ställs utifrån svenska väderförhållanden.


Vår målsättning är helt enkelt att du ska få ett prisvärt tak med bra material, utmärkt hantverk och rejäla garantier. Välkommen att anlita oss som din takläggare i Örebro!