Erfaren snickare i Västerås

På jakt efter en kunnig och erfaren snickare i Västerås? Välkommen till Köpings Bygg & Smide. Vi erbjuder heltäckande tjänster inom bygg och snickeri och tar oss an både stora och små uppdrag.


Behöver du bygga ut huset, få hjälp med att montera stommen till ett Attefallshus, flytta en vägg inomhus, renovera ditt kök eller bygga ett trädäck? Det fixar vi åt dig till ett bra pris och med hjälp av snickare som verkligen kan jobbet. Begär en kostnadsfri offert idag!

Hello world
Hello world

Fördelar när du anlitar oss


  • Tydlig offert där allt ingår. Det pris du får gäller.
  • Kunniga hantverkare som jobbar enligt gällande normer.
  • Kvalitetsmaterial till bra priser.
  • Full försäkring och hantverkare med rätt utbildning & certifieringar.
  • Lång erfarenhet och goda referenser.

Bygg nytt, bygg ut eller renovera


Vi kan hjälpa dig med det mesta inom renovering, nybygge, ombyggnation med mera. Våra erfarna snickare är vana att arbeta med hus av alla slag. Vår målsättning är att erbjuda snickeritjänster med hög kvalitet till ett bra pris. Vi är lösningsorienterade och anpassar material och teknik till din byggnads förutsättningar.


Vid enklare förändringar av en byggnad räcker det med din specifikation så ser vi till att jobbet blir gjort med de material och det utseende du önskar. Vid större ombyggnad eller nykonstruktioner så följer vi ritningar från din arkitekt eller hustillverkare. Vi kan även byta ut eller renovera inredningsdetaljer om något har fått en skada.

Ta hjälp av ett proffs vid renovering av våtrum


Det är extra viktigt att ta hjälp av någon som har koll på gällande byggnormer och våtrumssystem när det gäller renovering av våtrum som badrum och tvättstugor, men även i kök då det förekommer både vatten- och elanslutningar här. 


Att använda sig av rätt metoder och material är A och O för att undvika vattenskador och för att ditt försäkringsbolag ska bevilja ersättning om olyckan ändå skulle vara framme. Våra snickare vet exakt vilka material som ska användas och hur konstruktionen ska se ut för att andra yrkesgrupper som VVS-montörer, plattsättare och elektriker ska kunna ta vid och slutföra jobbet när grundkonstruktionen är klar.

Hello world
Hello world

Snickare i Västerås som kan utvändig renovering


Vi är specialister på utvändig renovering och kan se till att ditt hus har ett tätt skal. Dags att byta fönster? Vi tar ur de gamla, modifierar öppningarna vid behov och monterar dina nya fönster samt ser till att du får en snygg slutfinish med anpassade foder, fönstersmygar med mera.


Sliten fasad? Vi kan byta delar eller hela fasaden och ser till att du får material som passar din byggnads stil och dina önskemål. Många gånger kan man hitta lösningar där det räcker att byta delar av en fasad om det exempelvis bara är nedre delen av fasadbrädorna som är slitna. Det blir både miljösmart och kostnadseffektivt.


Vi kan även byggnadsplåtslageri och kan därmed ge dig kompletta lösningar som hjälper husets utsida att hålla sig snygg längre - från ordentlig takavvattning till plåtförstärkning kring skorstenar och på vindskivor.


Behöver ditt tak lite kärlek? Du kan anlita oss för takläggning och takrenovering. Vi har lång erfarenhet och erbjuder takläggning med de flesta typer av material så att du själv kan välja det alternativ som passar ditt hus bäst.

Begär offert från din snickare i VästeråsVi erbjuder alltid kostnadsfri offert på jobbet, så hör av dig till oss redan idag. I offerten ser du exakt hur mycket jobbet kommer att kosta inklusive material. Tryggt och enkelt. Välkommen att anlita oss som din snickare i Västerås!