Din snickare i Örebro

Välkommen att anlita oss på Köpings bygg & smide när du söker en kunnig, pålitlig och prisvärd snickare i Örebro. Vi har hela Mälardalen som arbetsfält och kan hjälpa dig med det mesta inom snickeri - från enklare invändig renovering, bygge av terrass och altan till större om- och tillbyggnader, inklusive takrenovering och takläggning. 


Vi vänder oss till privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar som söker en riktigt bra snickare i Örebro. När du anlitar oss får du tillgång till ett erfaret hantverkarteam med hög kompetens som självklart arbetar enligt gällande byggnormer och med bra material. Välkommen att kontakta oss och berätta mer om vad du behöver hjälp med så tar vi kostnadsfritt fram en offert på jobbet.

Hello world
Hello world

Det här kan du få hjälp med


Vi erbjuder heltäckande snickeritjänster såväl invändigt som utvändigt. Här hittar du exempel på några av de tjänster som vi ofta hjälper våra kunder med:


  • Köksrenovering
  • Renovering av invändiga snickerier
  • Golvläggning
  • Tillbyggnad & nybygge
  • Badrumsrenovering
  • Takrenovering & takläggning
  • Altaner & trädäck
  • Montering av byggstommar
  • Montering och byten av dörrar och fönster


Detta är bara några exempel på våra tjänster. Vi kan lösa det mesta, så hör av dig med ditt projekt så ger vi dig information om hur vi kan hjälpa dig.

Vi bygger nytt


Att bygga nytt kräver en kunnig snickare som både kan läsa ritningar och som är lösningsorienterad. Vi gör allt från att montera färdiga huslösningar för både villor och Attefallshus till att bygga fritidshus, garage och förråd av lösvirke. Vi löser även knepigare byggen om du exempelvis har en ojämn grund eller vill ha ett trädäck som följer en klippformation.


Vi ser till att ditt nybygge blir omsatt i praktiken med en hållbar konstruktion och riktigt bra material.

Snickare i Örebro som kan om- och tillbyggnad


Att ändra på befintliga byggnader är en annan viktig kompetens som vi har. Kanske behöver ni mer utrymme för en växande familj eller mer plats för en hobby i garaget. Vi kan hjälpa er med allt från att bygga på en våning på en byggnad till att expandera med en utbyggnad på en gavel.


Att ändra på en planlösning invändigt kan också ge en bättre rumsdisposition och mer utrymme. Vi ser till att ni får den ändring som ni önskar och att allt binds samman med nuvarande byggnad helt sömlöst och med perfekt finish på alla snickerier - från invändiga lister till fasaden på utsidan.

Hello world
Hello world

Specialister på tak och takrenovering


Takrenovering och takläggning är ett område som vi känner oss trygga med att kalla oss för specialister inom. Vi kan hjälpa dig med allt från enklare renoveringar av slitna ytskikt till att lägga om hela tak på allt från garage till villor och ladugårdar. Alltid med gediget hantverk och hållbara takmaterial.


den här sidan skriver vi mer om våra tjänster inom takläggning och takrenovering i Örebro.

Begär offert på snickeritjänster


Kontakta oss gärna för att få offert på våra snickartjänster. Att ta hjälp med jobbet av ett proffs är både smart och prisvärt. Du kan självklart använda dig av statens ROT-avdrag när du som är privatperson anlitar oss som din snickare i Örebro. Avdraget gör vi och rapporterar in direkt till Skatteverket så att du bara betalar det rabatterade priset.