Kunnig snickare i Eskilstuna

Behöver du hjälp av en kunnig snickare i Eskilstuna? Välkommen att anlita oss på Köpings Bygg & Smide. Vi erbjuder heltäckande tjänster inom både invändigt och utvändigt snickeri för såväl privatkunder som företag.


Välkommen att begära offert på ditt jobb idag!

Hello world
Hello world

Prisvärda tjänster med ROT-avdrag


Att anlita en professionell snickare lönar sig idag tack vare statens ROT-avdrag för privatpersoner. Tänk på den tid du själv kan spara in genom att anlita någon som verkligen kan jobbet och arbetar effektivt. Som snickare kan vi smarta knep som hemmafixare inte alltid känner till som både ger ett snyggare resultat och som gör att vi kan arbeta snabbare. Det betyder bättre resultat till lägre kostnad. Och det smarta skatteavdraget löser vi åt dig genom att rapportera in direkt till Skatteverket så att du bara betalar det rabatterade priset direkt på fakturan.

Snickare i Eskilstuna som omsätter dina idéer


Vi omsätter dina idéer - stora som små. Med lång erfarenhet av allehanda snickerijobb så kan vi hjälpa dig att omsätta dina idéer, oavsett om det handlar om att platsbygga en garderob under ett snedtak eller om du vill bygga ut huset. 


Vi arbetar i Eskilstuna och andra orter i Mälardalen och har därmed goda kontakter i området för att få de bästa priserna på material av hög kvalitet och kan även förmedla kontakt med andra hantverksgrupper om det finns behov av detta i ditt byggprojekt. 


En viktig fördel med att anlita en erfaren snickare är att du kan få garantier på jobbet och känna dig trygg med att det utförs enligt gällande byggnormer. Vi visar gärna referenser på tidigare utförda jobb så att du kan känna dig trygg med att få hög kvalitet för pengarna.

Kök & invändiga snickerier


Våra snickare i Eskilstuna kan ta sig an allt från enklare arbeten som att montera lister och trösklar till större jobb som att montera ett helt kök, bygga stommen till en tillbyggnad eller renovera befintliga ytskikt inomhus.


Några av de vanligaste jobben som vi får är montering och modifiering av kök och inredningssnickerier. Det krävs fingertoppskänsla för att det ska bli riktigt snyggt och se helt färdigt ut. Vi samarbetar gärna med andra hantverksgrupper som elektriker och målare för att synkronisera jobbet på bästa sätt.


Kort sagt så kan vi hjälpa dig med alla former av invändigt snickeri på din byggnad i Eskilstuna.

Hello world
Hello world

Bygga altan eller fixa fasaden


När det kommer till utvändiga jobb så är några av de vanligaste åtgärderna som vi anlitas för att bygga trädäck och altaner samt fasadrenoveringar. Även här kan vi göra enklare jobb som byte av vindskivor eller enstaka brädor som blivit dåliga på en altan till större projekt som att byta en hel fasad eller bygga ett garage.


Du vet väl även om att du kan anlita oss som takläggare? Vi har lång erfarenhet av att både lägga nya tak och takrenovering på befintliga byggnader. 


Välkommen att kontakta oss idag för att få offert på ditt jobb och mer information om hur vi kan hjälpa dig som snickare i Eskilstuna.